RF Lifting + Ultra V Lift Masker

Wat is RF-Lifting?

RF- Lifting is gebaseerd op het effect van Diatermy (opwekken van warmte in lichaamsweefsels door een hoogfrequente wisselstroom). De radiofrequente golven dringen door het huidoppervlak in de diepere huidlagen waar ze in warmte worden omgezet. Dat beïnvloedt de belangrijkste componenten van de dermis (de lederhuid) en de hypodermis (bindweefsel) met name speciale verbindingscellen, zogenoemde fibroblasten.

Als gevolg daarvan wordt de aanmaak van inwendige collageen, elastine en hyaluronzuur aanzienlijk bevorderd. Tevens wordt de bloedsomloop, lymfeafvoer en stofwisseling versterkt. De bestaande huidvezels trekken samen en krijgen hun tonus terug zodat het resultaat - facelift - direct na de behandeling zichtbaar is. De huid wordt strakker, gladder en ziet er frisser en jonger uit.

Voordelen:

- Verstrakt de huid

- Verfijnt rimpeltjes

- Stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur

- Verbetert de lymfecirculatie en bloedsomloop

- Direct zichtbaar na 1 behandeling

Na het behandelen met het RF apparaat word het Ultra V Lift Masker aangebracht. Tijdens het inwerken van het masker geniet u van een ontspannende massage.

 

Ultra V Lift Masker

Krx Aesthetics heeft nu een geweldig masker ontwikkeld voor het ‘optillen’ en glanzend maken van de huid. Het is gemaakt om fijne lijntjes te behandelen.  De huid wordt zichtbaar gelift en het masker zuivert en verkleint poriën. Dode huidcellen worden verwijderd zodat uw huid jong en fris aanvoelt.

De huid wordt permanent gelift en opgehelderd bij regelmatig gebruik.  Dit product is o.a. geschikt voor een normale huid met onregelmatigheden, bij gebrek aan collageen, rimpels en een verzakte huid.

Het product is vrij van alcohol, parabenen, geur en kunstmatige kleurstoffen.

 

Korte gezichtsmassage

Na het verwijderen van het masker geef ik een korte gezichtsmassage met biologische producten die goed door de huid worden opgenomen.

Deze behandeling combineert op een mooie manier ontspanning en huidverbetering!

 

 

 

Cadeaubon

Met de Beautybon van Huidverbetering Vlissingen geef je een mooi cadeau voor een gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering, huidverjonging of beautyproducten.

Bestel de bon eenvoudig online en laat hem eventueel direct bezorgen bij de ontvanger.