Contact

Contactgegevens

Huidverbetering Vlissingen
Slijkstraat 45
4381 JH Vlissingen

06 1423 8008
info@huidverbeteringvlissingen.nl

Gratis parkeren

Komt je met de auto? Dan kunt je gratis parkeren achter de salon. Navigeer dan naar de Koestraat i.p.v. Slijkstraat zonder een huisnummer in te vullen. Parkeer je auto onder de carpoort bij nummer 45.

Nog geen klant bij Huidverbetering Vlissingen?

Voor nieuwe klanten is het belangrijk om eerst het gratis intakegesprek te boeken. Dit uitgebreide gesprek helpt om het beste behandeltraject en productadvies voor je samen te stellen.

Heb je al van alles geprobeerd en denk je; aan mijn huidprobleem is niks te doen? Maak dan zeker gebruik van het gratis intakegesprek! Want door mijn ruime ervaring in huidverbetering en coaching ga ik jou helpen met een routine die voor resultaat gaat zorgen! Dus ik ga je niet alleen helpen tijdens een gezichtsbehandeling maar ook tussen de behandelingen door. Je huid en darmen staan nauw in verbinding, daarom begeleid ik je ook met je voeding. Dit wordt  helaas vaak onderschat, maar voeding is een belangrijk onderdeel van letterlijk en figuurlijk goed in je vel zitten.

Laat me je helpen je huid te verbeteren en je zelfvertrouwen te laten groeien.

Ben jij gemotiveerd om aan je huid te werken? Dan help ik je graag en doe ik er nog een schepje bovenop om je wensen en doelen te verwezenlijken!

Carola Smit - Huidspecialist bij Huidverbetering Vlissingen

Contact formulier