Over de salon

Ik ben Carola Smit, dol op Zeeland en alles wat met verzorging en schoonheid te maken heeft.

Na 20 jaar met veel passie in de drogisterijbranche te hebben gewerkt als filiaalmanager was het tijd voor iets anders. Ik wilde graag iets voor mijzelf en ben toen de pedicure opleiding gaan volgen.

Na het afronden van deze opleiding was ik zo enthousiast dat ik meteen door ben gegaan voor medisch pedicure. Na 4 jaar als pedicure te hebben gewerkt begon het te kriebelen om er nog een opleiding bij te gaan doen.

Inmiddels ben ik gestopt met het pedicuren en heeft het beroep schoonheidsspecialiste me helemaal gegrepen en met name huidverbeteringen! Hier heb ik me nu volledig op gericht en daarom volg ik jaarlijks diverse cursussen en trainingen om me verder te ontwikkelen en nieuwe behandelingen aan te kunnen bieden. Wat ik heel erg belangrijk vind is het geven van een eerlijk advies over de te behalen resultaten en welke producten geschikt zijn voor uw huid om thuis te gebruiken.

Huidverbetering Vlissingen is aangesloten bij een branchevereniging. De Huidprofessional is dé Nederlandse brancheorganisatie voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Is een salon aangesloten bij De Huidprofessional, dan weet u zeker dat de schoonheidsspecialist over het erkende vakdiploma Schoonheidsverzorging beschikt. Dat is namelijk een eis voor lidmaatschap.

In de salon wordt er gewerkt met producten van Deynique Cosmetics. De werkstoffen van deze producten dringen tot diep in de huid door en werken op celniveau en daarom is deze cosmetica van zeer hoogwaardige kwaliteit en gericht op anti aging!  Uiteraard zijn deze producten ook verkrijgbaar om thuis te gebruiken zodat u het resultaat dat behaald is tijdens de behandeling kunt verlengen.

Om een goede service en een ontspannen behandeling te kunnen geven neem ik ruim de tijd voor u.

Graag ontvang ik u in mijn gezellige salon in het centrum van Vlissingen. Als u met de auto komt dan kunt u achter de salon gratis parkeren op de oprit in de Koestraat bij nummer 45.

Schoonheidssalon Vlissingen

Cadeaubon

Met de Beautybon van Huidverbetering Vlissingen geef je een mooi cadeau voor een gezichtsbehandeling gericht op:

  • huidverbetering
  • huidverjonging of
  • beautyproducten

Bestel de bon eenvoudig online en laat hem eventueel direct bezorgen bij de ontvanger of haal hem op in de salon.