Anti Tox Gold Behandeling

Anti Tox behandeling: Verjong je huid op natuurlijke wijze

De Anti Tox behandeling maakt gebruik van nanotechnologie om kleine deeltjes puur goud in een gel oplossing te brengen. Het goud heeft antioxiderende eigenschappen die helpen bij het neutraliseren van vrije radicalen, die worden veroorzaakt door factoren zoals vervuiling, stress en leeftijd. Deze vrije radicalen kunnen schade aanrichten aan je huidcellen, waardoor ze versneld verouderd raken.

Wanneer het goudgelmengsel wordt aangebracht op je gezicht tijdens de  behandeling, dringen de nano-gouden deeltjes diep door in je poriën. Daar beginnen ze hun werk door toxines en onzuiverheden aan te trekken en af te voeren. Dit proces helpt bij het reinigen van je huid en het verbeteren van de algehele gezondheid ervan.

Naast het zuiverende effect heeft het goud ook hydraterende eigenschappen. Het helpt om vocht vast te houden in je huidcellen, waardoor ze gehydrateerd en soepel blijven. Dit is o.a. gunstig voor mensen met een droge huid of een vochtarme huid, omdat het helpt om vochtverlies te voorkomen en het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels vermindert.

Stimuleert collageen

Een ander voordeel van de Anti Tox behandeling is dat het de productie van collageen stimuleert. Collageen is een eiwit dat essentieel is voor een stevige en jeugdige huid. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van collageen af, wat resulteert in verslapping en verlies van elasticiteit van de huid. Door de stimulatie van collageenproductie helpt deze behandeling om je huid strakker en steviger te maken.

Het beste aan deze behandeling is dat het volledig natuurlijk is. Er worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt die je huid kunnen beschadigen of irritatie kunnen veroorzaken. Het goudmengsel wordt op een zachte manier ingemasserd met de magnetofoon, dit is zeer ontspannend.

Tarieven

Anti Tox Gold 60 min.

85,00