Botox en Fillers

Filosofie

Wij geloven in het behouden van de natuurlijke expressie. Door met grote precisie te werken zorgen we dat de natuurlijke expressie intact blijft en de natuurlijke bewegingen van het gezicht en de mimiek behouden blijven.

Esthetische behandelingen moeten veilig en eerlijk zijn en een natuurlijk resultaat geven, wat past bij het karakter, de natuurlijke aard en het charisma.

 

Arts

Uw arts bij Huidverbetering Vlissingen is Dr. Oleg Rudenko. Hij begon zijn professionele carrière als ingenieur in Delft. Daarna volgde hij toch zijn roeping en besloot geneeskunde te studeren, waarin hij magna cum laude afstudeerde. Hij specialiseerde zich in anesthesie. Vanwege zijn verlangen naar direct contact met patiënten heeft Dr. Rudenko een aanvullende opleiding gevolgd in esthetische geneeskunde.

 

Naast zijn werkzaamheden als cosmetisch arts is Dr. Rudenko medisch directeur bij een bedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling van een nieuwe kankerbehandeling. Gezien zijn opleidingen en staat van dienst bent u bij hem in goede handen voor uw cosmetisch advies m.b.t. botuline en filler behandelingen.

Wil je een intakegesprek of een behandeling? (ook 's avonds mogelijk)

Bel, mail of stuur een WhatsApp-bericht.

Huidverbetering Vlissingen
Slijkstraat 45
4381 JH Vlissingen

06 1423 8008
info@huidverbeteringvlissingen.nl

Anti Aging - Huidverbetering Vlissingen
Botox en Fillers - Huidverbetering Vlissingen