Illumin Peeling

Wel de voordelen van een peeling maar niet de nadelen

 

Het belangrijkste voordeel van de Pfect-A 365 Illumin-peeling is het feit dat het totale huidverjonging biedt zonder hersteltijd. Het vervaagt hyperpigmentatie, verbetert de huidstructuur en zorgt voor een schitterende glow.

Daarnaast maakt de peeling gebruik van verschillende zuren en olie gebaseerde ingrediënten die de huid onmiddellijk verhelderen, gladder maken en vernieuwen zonder de hersteltijd en pijn die vaak gepaard gaan met andere chemische peelings. Het is ook geschikt voor een breed scala aan huidproblemen, waaronder huidverjonging, milde tot matige acne, acnelittekens, hyperpigmentatie en doffe huid. De peeling kan het hele jaar door worden gebruikt, inclusief in de zomer, mits de huid goed wordt verzorgd en beschermd.

Het is een pijnloze procedure vanwege het oliegehalte dat de huid beschermt en heeft over het algemeen geen downtime of herstelperiode. Als de huid wel vervelt, is dit normaal. We geadviseren om altijd een goede moisturizer en SPF 50 te gebruiken die te verkrijgen zijn in de salon.

 

Illumin Peeling gelaat 50 min.

75,00

Illumin Peeling gelaat en hals 50 min.

85,00

Illumin Peeling gelaat, hals en decolleté 55 min.

Niet alleen het gezicht maar ook de hals en het decolleté worden behandeld!

100,00

Illumin Peeling gelaat, hals en decolleté kuur van 4 behandelingen

350,00