Gratis Intakegesprek

Maak kennis met de salon en de producten

 

Komt u voor de eerste keer naar Huidverbetering Vlissingen? Kies dan altijd voor het gratis intakegesprek

Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek wordt uw huid bekeken en uw wensen en verwachtingen besproken.

Wil u graag uw huid verbeteren maar heeft u geen idee wat het beste bij uw huid past? Dat kan ik goed begrijpen, er zijn zoveel verschillende technieken en producten dat het moeilijk is een keuze te maken.

Vaak ook omdat u niet precies weet wat de behandeling inhoud en u dus ook niet weet of het wel geschikt is voor uw huid.

Tijdens de intake zal ik allerlei vragen stellen om uiteindelijk een goed beeld te krijgen van wat de wensen zijn en wat u zou willen bereiken. Ook zal tijdens dit gesprek duidelijk worden of er contra-indicaties zijn voor bepaalde behandelingen.

Op deze manier kunnen we samen kijken welke behandeling en/of producten geschikt zijn. Of u nou last heeft van een huidprobleem of huidveroudering zo lang mogelijk uit wilt stellen, voor alle wensen is een passend plan.

Bent u nieuwsgierig geworden wat ik kan beteken voor uw huid? Maak dan telefonisch, via whatsapp of email een gratis afspraak.

Gratis intakegesprek 30 min

Maak kennis met Huidverbetering Vlissingen en krijg een eerlijk advies over producten en behandelingen die voor u geschikt zijn.

Cadeaubon

Met de Beautybon van Huidverbetering Vlissingen geef je een mooi cadeau voor een gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering, huidverjonging of beautyproducten.

Bestel de bon eenvoudig online en laat hem eventueel direct bezorgen bij de ontvanger.