Huisregelement Het 1 op 1 Dieet in Vlissingen

 

Wat mogen we van elkaar verwachten:

  •  Dat het digitale PIF (persoonlijk informatie formulier) juist is ingevuld en eventuele veranderingen hierop aan mij worden doorgegeven. Het gaat tenslotte om jouw gezondheid.
  •  Dat gemaakte afspraken na worden gekomen en dat we open en eerlijk tegen elkaar kunnen zijn. Alle vragen mogen gesteld worden, dus kom maar op!
  •  De wekelijkse afspraken duren 15-20 minuten. Kan onze geplande afspraak niet doorgaan? .. laat dit dan minimaal 24 uur voor de afspraak aan mij weten. In het geval van niet of niet tijdig afmelden van een consult breng ik 20 euro in rekening. (Met betrekking tot een intakegesprek wordt er 30 euro in rekening gebracht.)
  • Ook als je op tijd je afspraak annuleert kan het zijn door de drukte in de praktijk dat ik geen vervangende datum en tijd voor je heb. In dit geval mag je me via Whatsapp een foto sturen met je gewicht op de weegschaal en kunnen we het consult telefonisch of via WhatsApp doen. Je kunt je producten dan in overleg op komen halen.
  •   Bij het volgen van het stappenplan is het belangrijk om je aan jouw stap te houden, zoals dit is besproken. Het overslaan van maaltijden/producten is niet gezond en zal jouw programma niet ten goede komen. Een tekort aan maaltijden/producten betekent dat je voedingsstoffen tekort komt. Hiermee werk je het bekende jojo effect in de hand en kunnen negatieve bijwerkingen optreden, zoals een verslechterende stoelgang en haaruitval.
  •  Gedurende het stappenplan verwacht ik dat je voldoende producten bij mij afneemt, wanneer dit niet het geval is breng ik 20 euro in rekening voor de begeleiding. Dit betekent het aantal producten per dag dat bij je stap hoort. Uiteraard niet als je voor een controle weegmoment komt na afronding van het programma, dan betaal je alleen het weegmoment met je strippenkaart.
  •  De bij mij aangekochte producten mogen binnen 14 dagen na aankoop geruild of terug gebracht worden. Dit natuurlijk mits ze onbeschadigd, schoon en verkoopbaar zijn (door mij nader te bepalen). Bij het retourneren van meer dan 15 producten breng ik 25 euro consultkosten in rekening voor de geleverde begeleiding en administratiekosten.

Ik hoop natuurlijk dat je succesvol het programma doorloopt en dat bovenstaande niet voor jou van toepassing zal zijn. Hoe leuk om je te horen zeggen: Wat een succesverhaal…. I did this!

Carola Smit