anonieme-vrouw

Raad het ook iedereen aan

Als lever- en nierpati├źnt heb ik enorm last van lymfeoedeem. Mn lymfevaten zijn goed stuk, waardoor ik veel vocht vasthoud wat niet 1.2.3. weg gaat. De lymfedrainage therapeut gaat net iets te langzaam. Maar nu met de Ballancer lymfedrainage/massageapparaat van Huidverbetering Vlissingen erbij, eindelijk na 7 maanden 5kg vocht kwijt. En dat al na 3 behandelingen met de Ballancer. Je kan dus ook met medische klachten bij Carola terecht, die je sowieso zeer professioneel helpt. Ik heb nog 7 behandelingen te gaan, maar heb voor het eerst weer echt hoop dat het goed gaat komen. De Ballancer is niet alleen een topper voor mijn vochthuishouding, het ontspant mij ook nog eens heerlijk. Ik ben enorm tevreden en raad het ook iedereen aan. Dank je wel Carola dat je mij weer het vertrouwen in mn lichaam terug geeft.

anonieme-vrouw

Waarom niet eerder

Het was een hele stap om een keer naar een schoonheidsspecialist te gaan vanwege mijn rosacea en couperose. Normaal gesproken reageert mijn huid direct met vurige en branderige roodheid. Maar de producten waren zo fijn en prettig het voelde heerlijk en verzachtend. Daarnaast heb ik veel tips gekregen en genoten van de rustige en fijne sfeer. Ik ben zo blij om nu in de spiegel te kijken en om te zien hoe rustig mijn huid er nu uitziet. Ik denk nog iedere dag, waarom heb ik dit toch niet eerder gedaan.

anonieme-vrouw

Zeer klantvriendelijk

Goede behandeling, goede producten en zeer klantvriendelijk

anonieme-vrouw

Professioneel

Ik had gekozen voor de Skin Infusion behandeling en ben zeer tevreden met het resultaat. Om het mooie resultaat te behouden en te versterken blijf ik regelmatig terugkomen. Carola is zeer zorgvuldig en professioneel

anonieme-vrouw

Een toppertje!

Gediplomeerd schoonheidsspecialist die haar vak verstaat en goed advies geeft, een toppertje!

anonieme-vrouw

Heerlijke gezichtsbehandeling

Samen met mijn dochter een heerlijke gezichtsbehandeling ondergaan. Na de behandeling nog lekker nagenoten onder het genot van een kopje thee en wat lekkers.

anonieme-vrouw

Aandachtig, deskundig

Persoonlijk, aandachtig, deskundig, heel fijn een behandeling op maat

anonieme-vrouw

Fijne behandeling

Weer een fijne behandeling gehad!

summecosmetics-logo
puurr
marc_inbane-wit
refectocil-logo
salonnepro