Carboxy Therapy 

 

Carboxy Co2 therapy

Co2 Carboxy therapie is mega populair onder de sterren en beroemdheden. Het helpt de huid met een diepe hydratatie en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren. Co2 Carboxy staat voor kooldioxide (CO2). Dit is een onzichtbaar, geurloos gas die we dagelijks inademen en in het menselijk lichaam vrij komt bij verbrandingsprocessen.

De werkende stof dringt diep in de huid door tot in de spierlaag waardoor de spieren in het gezicht zich gaan versterken, alle bloedvaten worden geactiveerd waardoor deze goed doorbloed worden en de huid optimaal gevoed. De huid is na de eerste behandeling direct al frisser, helderder van kleur, gladder en elastischer. Oog wallen verminderen, gezichtspieren verstevigen, Rosacea en vasculaire veranderingen nemen ook af.

ABSOLUUT een sensatie om mee te maken met prachtige resultaten.

Carboxy staat voor koolstofdioxide. Koolstofdioxide is een onzichtbaar en geurloos gas. Het zit in de lucht om ons heen en in ons lichaam. De nieuwste toepassing van koolstofdioxide bij Huidverbetering Vlissingen is een revolutionair masker om de huid jonger te maken. Door je huid van zuurstof te voorzien, krijgt je huid een enorme boost. U krijgt zelf ook een geweldige boost door de massages die ik geef tijdens het inwerken van het masker!

Omdat de bacterie die acne veroorzaakt (Propionibacterium acnes) een huidbacterie is die goed groeit in een anaerobe (zuurstofarme) omgeving werkt de Carboxy C02 Therapy die juist zorgt voor extra zuurstof ook goed bij een onzuivere huid en acne. 

 

Een nieuwe huid

Carboxytherapy helpt donkere cirkels rond de ogen te verminderen, de huid strakker en egaler te maken en vetophopingen te verminderen. Tijdens het masker maken je rode bloedcellen zuurstof vrij, waardoor je huid zich sneller vernieuwt. Cellen gaan beter functioneren waardoor de elastine- en collageenproductie  wordt gestimuleerd.

 

Carboxy Therapy de behandeling:

Na het reinigen van de huid wordt er een aangebracht en over deze gel heen een stoffen masker met activator vloeistof. Deze vloeistof reageert met de aangebrachte gel en brengt het zuurstofproces op gang. Het masker voorkomt verdamping en zorgt zo dat de CO2 maximaal de huid kan doordringen.  Hierbij kan een licht tintelend gevoel ontstaan op de huid. Een carboxy behandeling duurt ongeveer 45 minuten en biedt na 1 behandeling al zichtbaar resultaat.

 

De resultaten van een Carboxy CO2 behandeling

Het zorgt voor verbetering van de huidfunctie door het zuurstofgehalte in de huid te verhogen.

Carboxy is een effectieve methode als het gaat om de aanpak van huidveroudering. Het versterkt collageen en elastine en stimuleert hun synthese door de bloedsomloop te verbeteren. Echte huidverbetering die je er jaren jonger uit kan laten zien.

De behandeling heeft verschillende cosmetische voordelen. De structuur van de huid verbetert waardoor de huid gladder wordt en rimpels zichtbaar afnemen. De huid wordt daarbij sterker door het herstel van het immuunsysteem. Ook als ontstekingsremmende behandeling voor bijvoorbeeld acne en rosacea is carboxytherapie effectief. Carbxoy vernieuwt de  huidstructuur en het natuurlijke vochtgehalte van de huid verbeterd. 

 

 

Deze behandeling is geschikt voor:

 • onzuivere huid
 • een verslapte huid
 • een ondervoede huid
 • een zonbeschadigde huid
 • rimpels
 • rosacea/eczeem
 • een rokershuid
 • wallen onder de ogen

    

Carboxy CO2 Therapy 60 min.

75,00

Carboxy CO2 Therapy + Dermaplaning 80 min.

50% meer resultaat door deze 2 fantastische behandelingen samen te voegen! 

90,00

Cadeaubon

Met de Beautybon van Huidverbetering Vlissingen geef je een mooi cadeau voor een gezichtsbehandeling gericht op:

 • huidverbetering
 • huidverjonging of
 • beautyproducten.

Bestel de bon eenvoudig online en laat hem eventueel direct bezorgen bij de ontvanger of haal hem op in de salon.

Zuurstof gezichtsbehandeling vlissingen