Acne Behandeling

 

Carola Smit van Huidverbetering Vlissingen is een gediplomeerd Acne Specialiste

Als puistjes of mee-eters ontsteken, ontstaat er acne. Een vervelende, zichtbare aandoening op het gezicht, de rug of de borst. Een goede verzorging en huidverbeterende behandelingen verminderen de acne, voorkomen blijvende littekens en brengen de huid weer in balans. Ik help je hier graag mee zodat jouw huid er weer egaler en fris uitziet!

 

Drie zeer effectieve behandelingen voor de onzuiverehuid:  (klik op de behandeling voor meer info)

  1. Green Sea Peel

  2. Carboxy Therapy

  3. Hydrodermabrasie

 

Jeugdpuistjes

Acne vulgaris is de medische term voor jeugdpuistjes. Het is een chronisch ontstekingsproces van het haarfollikel-talgkliersysteem dat wordt beïnvloed door hormonale factoren. Meestal vind je acne op het gezicht, in de hals en nek, op de borst en de rug.

 

Pubers, maar ook volwassenen

Vrijwel iedereen krijgt in de puberteit te maken met onzuiverheden. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening. Deze kan psychische problemen geven. Acne begint vaak rond de puberteit en kan zo'n vijf tot tien jaar duren. Maar er zijn ook genoeg dertigers die nog steeds klachten hebben. Het komt ook voor dat volwassenen die nooit eerder last van puistjes hadden opeens acne krijgen.

 

 

 

 

Acne behandeling Vlissingen

Cadeaubon

Met de Beautybon van Huidverbetering Vlissingen geef je een mooi cadeau voor een gezichtsbehandeling gericht op:

  • huidverbetering
  • huidverjonging of
  • beautyproducten.

Bestel de bon eenvoudig online en laat hem eventueel direct bezorgen bij de ontvanger of haal hem op in de salon.