Speciaal voor de huid rond de ogen

De blik in je ogen weerspiegelt je schoonheid

Een unieke totaalbehandeling voor de oogcontouren. Speciaal door summecosmetics ontwikkeld om alle signalen van huidveroudering op deze kwetsbare plaats te behandelen. De intense werking op deze zone behandelt en voorkomt de vorming van rimpels, huidverslapping, donkere kringen en wallen.

5 concentraten

Een laboratorium dat speciaal is ontworpen voor de esthetische behandeling van de oogcontouren met 5 specifieke concentraten en een collageenmasker om de jeugdigheid in de oogopslag terug te halen door middel van een gepersonaliseerde, professionele behandeling.

Oog Laboratorium

Cadeaubon

Tegenwoordig kopen we wat nodig is en hebben we alles wat ons hartje begeert. Maar een stukje ontspanning geven is altijd leuk om te krijgen, even een moment voor jezelf.

Delete Eye Makeup Remover

Reinigingsgel voor effectieve reiniging van de oogcontouren. Comfortabel en zacht. Geeft een verhelderend effect op donkere kringen en wallen. Geschikt voor het verwijderen van oogmake-up met kunstwimpers of wimperextensions.

Before Renewal Peel Eyes

Verbetert de zuurstofhoudende werking van de huid, die belangrijk is voor effectief metabolisme en cel vernieuwing, collageen, elastine, hyaluronzuur, teint, huidspanning en zachtheid. Zorgt voor een jong uitziende en frisse huid. Een gebalanceerde mix van α and β hydroxyzuren, papaïne en bromelaïne stimuleren cel vernieuwing door een “gecontroleerde en voorzichtige” reactie te creëren. De egaliserende peeling zorgt voor een onmiddellijk effect en langdurig resultaat.

Up Firming Eyes

Een herstellend en corrigerend effect. Vloeistof samengesteld door Argirelox en Liftoning Xpress, met onmiddellijk zichtbare effecten. Het bestrijdt de expressielijntjes effectief dankzij de revolutionaire technologie van de actieve ingrediënten. Het ontspant de spieren en verzwakt expressielijntjes door twee belangrijke benaderingen: het verminderen van het vrijkomen van acetylcholine en het blokkeren van het binnendringen van calciumionen.

Down Drenolight Eyes

Samengesteld met Axolight, Eyeseril, Matrixil en extracten van Paardenkastanje. Het vermindert oogwallen in slechts 15 dagen en blijft zo gedurende gebruik. Het reduceert donkere kringen die ontstaan door vermoeidheid. Een innovatieve werking die zich focust op twee specifieke enzymen: TRP-1 en Tyrosine. Verheldert en verlicht. Heeft vocht afvoerende en anti-oedemateuze eigenschappen. Verrijkt met vochtherstellende en kalmerende, actieve ingrediënten.

Around Global Contour Eyes

Samengesteld met Eyeseril, Biomarine, Collageen6 en Retinol. Het bestrijdt effectief de veroudering rondom de ogen door het herstel van collageen in de huid, vermindert expressielijntjes en reduceert wallen. Versterking van de hydrolipide laag, zodat het vocht en de tonus in de huid worden behouden. Het verbetert de elasticiteit en het herstructureert de micro-organismen van de huid.

Pause Collagen Eyes Mask

Het masker laat collageenpeptiden vrij die identiek zijn aan die in de huid. Dankzij hun grootte en elektrische lading werken ze door tot de diepste lagen van de huid, waardoor ze het celmetabolisme en de regeneratie van de huid stimuleren. De hoge collageenconcentratie garandeert de toevoer van vocht naar de huid. Natuurlijke collageenmoleculen zorgen voor de verfijning van rimpels.

Complete Anti Age Verzorging

Play Total Eye Treatment

Vermijdt en behandelt effectief rimpels, expressielijntjes, verslapping, wallen en donkere kringen. Samengesteld met Eyeseril, Biomarine Collageen6 en Retinol. Het bestrijdt veroudering bij de oogcontouren door het collageen in de huid te herstellen waardoor de expressielijntjes en de wallen gereduceerd worden. Het versterkt de hydrolipide laag: het vochtgehalte en de tonus in de huid worden behouden. Het verbetert de elasticiteit en het herstructureert de micro-organismen van de opperhuid.

Around Global Contour Eyes

Bestrijdt effectief de veroudering van de oogcontouren door het collageen in de huid te herstellen waarbij de expressielijntjes en de wallen verminderd en verzacht worden.

Up Firming Eyes

Een onmiddellijk verstevigend effect.

Down Drenolight Eyes

Het vermindert wallen in slechts 15 dagen.

After Instant Eye Perfect

Een duidelijk zichtbaar, straktrekkend effect in 2 à 3 minuten. Te gebruiken bij speciale gelegenheden.

Voor en na foto’s