Pink Shooter

Wat is een Pink Shooter behandeling?

De Pink Shooter is een geweldige manier om uw huid te verbeteren. Het geeft namelijk een boost aan de fibroblastcellen, de weefsels herstellen sneller, het huidmetabolisme verbetert via een dynamische activering van 56 componenten.

Fibroblasten zijn de werkpaarden voor het stevig houden van de huid. De grootste functie is het aanmaken van collageen in de huid. Ook spelen fibroblasten een grote rol bij wondgenezing, de aanmaak van elastine vezels en andere vezels voor de huid. Dit houdt je huid stevig en rekbaar. Een andere belangrijke functie van de fibroblast is het helen van wonden. Omdat ze een groot vermogen hebben tot aanzetten van collageen en andere vezels kan een fibroblast ervoor zorgen dat de huid weer samentrekt en geheeld wordt. 

 

Wat kunt u verwachten van de Pink Shooter?:

  • Huidverjonging- anti-aging
  • Verbeterde huidstructuur
  • Hydratatie van de huid
  • Activering van de energie levels in de huid

 

Pink Shooter Kuur

De bestaat uit 3 fasen:

1: Stimuleren 

2: Verstevigen

3: Onderhoud

 

 

Deze behandeling revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost. Al na  1 behandeling voelt de huid gladder en steviger. De natuurlijke glans van de huid wordt na 1 behandeling ook mooier.

Pink shooter verbetert de kleur en de textuur van de huid, want het bevat:

  •  Glutathione, en dit verheldert de huid en pakt vrije radicalen aan
  •  3 soorten enzymen welke  bijdragen aan de synthese van glutathion in de huid
  •  10 soorten vitaminen, waaronder vitamine B12, die de stofwisseling van de huid verbeteren.

De gaatjes die de Pink shooter in de huid maakt zijn niet zichtbaar maar zorgen voor een stimulatie van het activeren van het herstelproces in de huid. Dit resulteert in een maximale productie van collageen en elastine, dit zijn de bestandsdelen die in de huid verantwoordelijk zijn voor de stevigheid en elasticiteit. Deze extra aanmaak van collageen en elastine zorgt voor een ware en extreem zichtbare facelift, zonder chirurgische ingreep! Omdat lijntjes en rimpels vaak ontstaan door een tekort aan collageen en elastine maakt deze behandeling uw huid strakker, gladder en voller! 

 

Pink Shooter gelaat + hals losse behandeling 40 min.

85,00

Pink Shooter kuur van 4 behandelingen gelaat + hals

van €340,- voor €290,-

290,00

Cadeaubon

Met de Beautybon van Huidverbetering Vlissingen geef je een mooi cadeau voor een gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering, huidverjonging of beautyproducten.

Bestel de bon eenvoudig online en laat hem eventueel direct bezorgen bij de ontvanger.