Definitief Ontharen (IPL)

Definitief ontharen bij Huidverbetering Vlissingen

Heeft u ongewenste haargroei op uw benen, arm, rug, bikinilijn of gezicht? Dan kan vervelend zijn. Het kan zelfs ten koste gaan van het zelfvertrouwen. Gelukkig is de oplossing dichterbij dan u misschien denkt. Huidverbetering Vlissingen is aangesloten bij Pulzzz, een landelijke organisatie die zich richt op IPL-ontharen. Met deze bewezen methode helpen we u voorgoed af van ongewenste haargroei.

 

De voordelen van IPL-ontharen

IPL is een doeltreffende methode voor permanente ontharing. De voordelen:

  • Geen nare stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Goedkoper dan een laserbehandeling
  • Relatief korte behandeling
  • Wordt als pijnloos ervaren
  • Voor zowel grote als kleine oppervlakten

 

Wat is IPL-ontharen?

IPL staat voor Intense Pulsed Light. Het flitslicht dat uit het IPL-apparaat komt, is opgebouwd uit verschillende golflengtes. De warmte van dit licht komt via het pigment van het haar terecht in het haarzakje. Het resultaat van de behandeling is, dat er uit het haarzakje geen nieuw haar meer kan groeien. Bij een IPL-behandeling worden meerdere haren tegelijkertijd behandeld. Alleen haren die in een groeifase zitten, kunnen worden behandeld. Sommige haren groeien alleen bij hormonale veranderingen (pilgebruik, medicatie, overgang). Daarom  zijn er meerdere behandelingen nodig.

 

Kies voor een Pulzzz-ontharingssalon

Huidverbetering Vlissingen is aangesloten bij Pulzzz, dé IPL-ontharingskliniek van Nederland met dertig vestigingen door heel Nederland. Samen richten we ons volledig op IPL-ontharen. We houden de laatste ontwikkelingen bij en delen kennis en ervaring. Ik heb een gedegen opleiding gevolgd en werk met de nieuwste apparatuur: VPL-technologie. Dit is de verbeterde en meest moderne versie van IPL. Hiermee behandel ik heel secuur, doeltreffend en 100% veilig het lichaamsdeel dat u graag wilt laten ontharen.

 

Vrijblijvend intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bespreken we uw wensen. Ik bekijk het gebied dat u graag laat ontharen en geef een inschatting van het aantal behandelingen dat nodig zal zijn. Het gesprek is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Op basis van dit gesprek maakt u de juiste keuze. De 1e okselbehandeling krijgt u van mij helemaal cadeau!

 

Het behandelprogramma

U moet rekening houden met circa 8 tot 10 behandelingen.

Behandeling van het gezicht: om deze zone permanent haarvrij te krijgen moet je rekenen met een periode tussen de behandelingen van zo’n 2 tot 3 weken. De bikinilijn en benen hebben daarentegen een langere tussenperiode nodig: ongeveer 6 tot 8 weken tussen de behandelingen. Naarmate de behandeling vordert  steeds minder gaan betalen, want waar geen haar zit gaan we ook niet flitsen!

 

Tarieven

Elk huidoppervlak en huidtype is anders. Samen met de grootte van het lichaamsoppervlak bepaalt dit het aantal behandelingen dat u nodig heeft. Om de kosten laag te houden, werken we met een vaste prijs per flits. Ons IPL-apparaat behandelt per flits circa 10 cm² huidoppervlak. Dit gebeurt heel secuur. U betaalt daardoor alleen voor het lichaamsoppervlak dat we behandelen. Hierdoor is de prijs duidelijk lager dan bij de concurrent. Hoe meer behandelingen u heeft gehad, hoe goedkoper. Na elke behandeling houd je minder haar over, waardoor er minder flitsen nodig zijn en elke behandeling steeds korter duurt. Hierdoor bent u ook steeds goedkoper uit.

 

 

Definitief Ontharen Vlissingen

Intakegesprek definitief ontharen 45 min

* Inclusief gratis behandeling van de oksels!

Cadeaubon

Met de Beautybon van Huidverbetering Vlissingen geef je een mooi cadeau voor een gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering, huidverjonging of beautyproducten.

Bestel de bon eenvoudig online en laat hem eventueel direct bezorgen bij de ontvanger.