Nanoneedling ogen en lippen

Nanoneedling onder de ogen

Nanoneedling is microneedling met nano naaldjes. Deze nano naaldjes zijn zeer dun, slechts 0.2 mm lang en kunnen veilig worden gebruikt over de dunne, tere huid onder de ogen. Nanoneedling op het zachte gedeelte onder de ogen activeert lymfeprocessen die vochtophopingen onder de ogen kunnen verminderen. De huid wordt daarnaast steviger en schijnt minder door. Voordat ik begin met de nanoneedling pas ik een cupping massage toe te passen op het gebied onder de ogen. Deze vooractivatie zorgt er onder andere voor dat bloed- en lymfevaten geactiveerd worden. Toxines en afvalstoffen zullen beter worden afgevoerd en vochtwallen en donkere kringen zullen zichtbaar verminderen. Na het behandelen van de ogen worden er  verzorgende en liftende Eye patches aangebracht (speciaal oogmasker).

Nanoneedling van de lippen

Nanoneedling van de lippen verstevigt de lippen en verbetert de huidtextuur van de lippen, deze worden gladder en beter doorbloedt. Omdat er geen collageenprocessen geactiveerd worden kan er met de nanoneedling behandeling geen extra lipvolume worden bereikt, zoals bijvoorbeeld het geval is bij fillers. Het resultaat houdt ca. 3-4 weken. De lippen kunnen in de dagen na de behandeling droger aanvoelen door de versnelde celdeling, dit is snel te verhelpen met de Salonnepro Organic Lip Balm.

Waarom iedere dag een oogverzorging gebruiken?

Wist u dat de oogcontouren één van de actiefste delen van je gezicht zijn? Gemiddeld maken je oogcontouren zo’n 10.000 knipperbewegingen per dag. Naast deze dagelijkse inspanningen, is de huid rondom je ogen 3 tot 5 keer zo dun dan de rest van je gezicht. In tegenstelling tot de rest van de huid, heeft de onderhuid van de oogcontouren (waar doorgaans het vet wordt opgeslagen) geen vetcellen. De huid rondom de ogen is hierdoor gevoeliger, kwetsbaarder en vatbaarder voor externe invloeden. Dit betekent dat je oogcontouren snel volume kunnen verliezen. De eerste tekenen van huidveroudering begint dan ook vaak rondom de ogen.

Uw oogcontour heeft andere behoeftes ten opzichte van de rest van de huid, daarom raad ik aan om dagelijks een oogserum en oogcrème te gebruiken in plaats van de normale dag- en of nachtverzorging.

SPA Eye Serum bevat Syn-ake, een peptide die kraaienpootjes gladstrijkt en minder diep maakt.
Het bevat tevens Haloxyl, een natuurlijke peptide die donkere kringen en vochtwallen vermindert door het activeren van het lymfe en de microcirculatie rondom de ogen.

SPA Eye Cream is zeer geschikt om fijne lijntje te verminderen, het bevat onder andere Argireline peptide en arganolie. Argireline peptide ontspant spiercontracties van mimiekspiertjes en strijkt hierdoor de huid glad. Arganolie zit propvol antioxidanten. Deze antioxidanten gaan het afsterven van (gezonde) huidcellen door vrije radicalen tegen. De dunnere huid rondom de ogen is erg gevoelig voor vrije radicalen en daardoor ook voor vroegtijdige huidveroudering

Cadeaubon

Tegenwoordig kopen we wat nodig is en hebben we alles wat ons hartje begeert. Maar een stukje ontspanning geven is altijd leuk om te krijgen, even een moment voor jezelf.